Kleine Jules komt logeren!

WEGENS DE CORONA-MAATREGELEN KOMT KLEINE JULES MOMENTEEL NOG NIET LOGEREN.

 

Wat? We hebben onze klaspop Jules in een mini – versie die mag logeren bij de kleuters thuis.

Wanneer? Iedere vrijdagavond gaat hij mee met een kleuter. Op ten laatste donderdag breng je hem en zijn spullen terug mee naar school. Wanneer je  Jules  mag verwachten, kan je nalezen op de lijst. De lijst wordt opgemaakt aan de hand van de leeftijd van de kindjes. De oudste van de klas krijgt kleine Jules als eerste mee. Het kan altijd zijn dat Jules een weekje vroeger of later komt logeren door bv. afwezigheid kleuter, vergeten door de juf of laten staan in de opvang,….

Welke spullen? Jules heeft een rugzak waarin zijn spullen zitten zoals een toilettas, een tandenborstel, een kam, een pyjama,… en natuurlijk zijn dagboekje.

Dagboekje?  Het is de bedoeling dat je zijn avonturen noteert in het dagboekje. Voor onze kleuters zeggen foto’s natuurlijk veel meer dan woorden. In de kring bekijken we de foto’s en luisteren we naar zijn avonturen bij de kleuter. We delen onze ervaringen, gedachten en gevoelens. Het dagboekje ligt ook vaak in de boekenhoek zodat de kleuters er zelf kunnen in kijken en het tonen aan de andere. De kleuters kunnen aan elkaar vertellen wat ze zien en gedaan hebben.